Jeg har opp gjennom årene gått til flere forskjellige terapeuter. Marthe er uten tvil den som har hjulpet meg mest. Hun er forståelsesfull, støttende og pusher meg framover. Anbefaler henne på det varmeste.

– Marianne

Når jeg er hos Marthe opplever jeg at jeg er trygg, at jeg blir sett og hørt. I psykologtimene har jeg fått flere verktøy som har hatt en positiv effekt på angsten min, selvbildet mitt og relasjoner jeg har til andre. Jeg har lært meg å bli bevisst og utfordre mine automatiske tankemønster og handlingsmåter og å se situasjoner fra flere sider. Noe av det viktigste jeg har fått ut av timene er en økt forståelse og aksept for den jeg er. Jeg går alltid fra psykologtimene med hevet hode, et lettere sinn og ny inspirasjon. Marthe er den flinkeste psykologen jeg har møtt.

– Maria

Jeg anbefaler psykolog Marthe Telneset på det sterkeste. Hun får deg til å føle deg trygg til å dele det aller innerste, og du får følelseb av at hun virkelig forstår deg. Klok, kunnskapsrik, varm og empatisk er beskrivende ord. Jeg gikk alltid ut av timene med Marthe med følelsen av at jeg hadde fått bearbeidet litt mer, lært litt mer om meg selv, og føle meg litt bedre. Marthe er både en god psykolog og et godt menneske.

– Line

Terskelen min for å oppsøke psykolog var veldig høy, men jeg ble anbefalt av en bekjent å ta en prat med Marthe. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde! Marthe har hjulpet meg mye med mestring av angsten min, og jeg har fått mange gode verktøy jeg kan bruke i hverdagen generelt.

– Jonas

Gjennom parterapi hos Marthe har vi fått mulighet til å se parforholdet vårt gjennom nye øyne, noe som har vært veldig nyttig for oss. Vi snakker sammen på en mye bedre måte, og har det generelt bedre som par. Anbefales!

– T+A

Marthe er en dyktig psykolog, og et fantastisk menneske. Hun har en egen aura av tilstedeværelse, ro og trygghet som gjør det lett å åpne seg. Det har vært en fantastisk reise, og jeg er så glad jeg valgte å ta dette skrittet.

– Anne

I samtalene med Marthe har jeg fått konkrete verktøy som har hjulpet meg mye med å kvitte meg med bekymring og tankemylder. Nå føler jeg meg sterkere i meg selv, og opplever større ro i hverdagen.

– Monica

Når jeg dro til første samtale var jeg på et dårlig sted i livet. Gjennom samtalene lærte jeg meg å akseptere meg selv, forstå meg selv på en ny måte, og lært meg å gi slipp på en del ting som holdt meg igjen. Marthe er alltid veldig tilstede i samtalene, og du merker at hun virkelig bryr seg.

– Trine

Psykolog Marthe Telneset kombinerer høy faglighet med en jordnær måte å være på, humor, og direkte tilbakemeldinger der det trengs. Anbefales!

– Anders

Jeg hadde allerede lest en del om metakognitiv terapi da jeg kom til første samtale, men aldri hadde jeg trodd at det kunne gi meg en slik helomvending. Jeg har fått tankene mer «på avstand», har fått mer overskudd og glede tilbake, og føler at jeg står mer styrket generelt i livet. Jeg kan virkelig anbefale Vekst psykologtjenester, og ikke minst å prøve metakognitiv terapi. Det funket supert for meg!

– Hilde