Psykolog i Trondheim og online

Er du på utkikk etter en psykolog? Eller kanskje du er nysgjerrig på om det kunne vært noe for deg?

Mange oppsøker psykolog fordi de strever med ulike former for psykisk strev, som angst eller depresjon. Men vet du at du også kan bestille en time dersom du trenger å sortere rundt en fastlåst situasjon eller bare vil bli bedre kjent med deg selv?

Jeg tilbyr samtaler på mitt kontor i sentrum av Trondheim, eller online via en sikker videoplattform.

Bestill time

Hverdagen byr på utfordringer - og noen ganger trenger vi hjelp til å komme oss videre

Kanskje har du selv forsøkt å løse opp i de utfordringene du står i, men opplever på ulike måter å stå fast?

Ofte hjelper det med et blikk utenfra. Gjennom mine spørsmål og refleksjoner er det lettere å få det hele litt på avstand, og sammen kan vi finne nye måter å håndtere det du står i på.

Det er viktig å huske at vi alle har behov for hjelp i perioder av livet. Det er en styrke å erkjenne dette og søke hjelp for å få det bedre.

Livet skjer, det kommer ingen av oss utenom.

Her er noen typiske tema jeg jobber mye med:

Den gode samtalen - for livets små og store utfordringer

Den gode samtalen står sentralt hos meg. Jeg er opptatt av å skape et trygt og godt samtalerom hvor du kan senke skuldrene og få lov til å være deg selv.

På samme tid er jeg ingen passiv terapeut. Jeg gir praktiske råd og betraktninger underveis der det passer seg, samt verktøy du kan bruke mellom timene.

Sammen kan vi finne ut av hva akkurat du strever med, og hva du trenger for å få det bedre.

Les gjerne blogginnlegget #6 Betraktninger fra terapistolen.

Eller les mer om hva mine klienter sier om meg.

Hvordan foregår samtalene?

På første samtale anbefaler jeg at du booker en utvidet samtale på 60 minutter (ordinær samtale er 45 minutter). Deretter er det lurt å starte med 1-2 uker mellom samtalene, og øke på etterhvert som du begynner å få det bedre.

Noen ønsker kun en samtale, eller vil ha lengre intervall i mellom, og dette skreddersyr vi selvfølgelig etter dine ønsker.

Hvis du velger samtaler online vil du få tilsendt en link til et sikkert samtalerom via sms og/eller e-post 24 timer før timen.

Gratis tips og verktøy

Du finner masse gratis informasjon, tips og verktøy i min blogg og på min instagramkonto.

Blogg
Instagram

Referanser

Jeg har opp gjennom årene gått til flere forskjellige terapeuter. Marthe er uten tvil den som har hjulpet meg mest. Hun er forståelsesfull, støttende og pusher meg framover. Anbefaler henne på det varmeste.

– Marianne

Jeg anbefaler psykolog Marthe Telneset på det sterkeste. Hun får deg til å føle deg trygg til å dele det aller innerste, og du får følelseb av at hun virkelig forstår deg. Klok, kunnskapsrik, varm og empatisk er beskrivende ord. Jeg gikk alltid ut av timene med Marthe med følelsen av at jeg hadde fått bearbeidet litt mer, lært litt mer om meg selv, og føle meg litt bedre. Marthe er både en god psykolog og et godt menneske.

– Line

Jeg oppdaget Marthe etter å ha lest boken hennes som traff meg veldig. Det ble derfor naturlig å ta kontakt med henne når jeg trengte mer personlige råd. Marthe er en utrolig dyktig terapeut som virkelig ser meg. Jeg har i større grad lært meg å finne tryggheten i meg selv, både som person og i morsrollen.

– Tea

I samtalene med Marthe har jeg fått konkrete verktøy som har hjulpet meg mye med å kvitte meg med bekymring og tankemylder. Nå føler jeg meg sterkere i meg selv, og opplever større ro i hverdagen.

– Monica

Psykolog Marthe Telneset kombinerer høy faglighet med en jordnær måte å være på, humor, og direkte tilbakemeldinger der det trengs. Anbefales!

– Anders

Jeg kan virkelig anbefale Marthe. Jeg har forstått så mye mer om meg selv, og hva som har formet meg. Det har vært kjempeviktig for meg for å øke selvfølelsen, og ikke minst dempe angsten min som har vært med meg i over 10 år. Det har vært helt magisk å kunne ha et sånn eget rom hvor jeg har kunne være meg selv.

– Maren

Jeg kan virkelig anbefale denne psykologen. Marthe er så raus, engasjert og tilstedeværende, og du føler deg virkelig møtt. Og lokalene bidrar til at du senker skuldrene før du setter deg i stolen.

– Trine

Når jeg er hos Marthe opplever jeg at jeg er trygg, at jeg blir sett og hørt. I psykologtimene har jeg fått flere verktøy som har hatt en positiv effekt på angsten min, selvbildet mitt og relasjoner jeg har til andre. Jeg har lært meg å bli bevisst og utfordre mine automatiske tankemønster og handlingsmåter og å se situasjoner fra flere sider. Noe av det viktigste jeg har fått ut av timene er en økt forståelse og aksept for den jeg er. Jeg går alltid fra psykologtimene med hevet hode, et lettere sinn og ny inspirasjon. Marthe er den flinkeste psykologen jeg har møtt.

– Maria

Terskelen min for å oppsøke psykolog var veldig høy, men jeg ble anbefalt av en bekjent å ta en prat med Marthe. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde! Marthe har hjulpet meg mye med mestring av angsten min, og jeg har fått mange gode verktøy jeg kan bruke i hverdagen generelt.

– Jonas

Marthe er en dyktig psykolog, og et fantastisk menneske. Hun har en egen aura av tilstedeværelse, ro og trygghet som gjør det lett å åpne seg. Det har vært en fantastisk reise, og jeg er så glad jeg valgte å ta dette skrittet.

– Anne

Når jeg dro til første samtale var jeg på et dårlig sted i livet. Gjennom samtalene lærte jeg meg å akseptere meg selv, forstå meg selv på en ny måte, og lært meg å gi slipp på en del ting som holdt meg igjen. Marthe er alltid veldig tilstede i samtalene, og du merker at hun virkelig bryr seg.

– Trine

Jeg hadde allerede lest en del om metakognitiv terapi da jeg kom til første samtale, men aldri hadde jeg trodd at det kunne gi meg en slik helomvending. Jeg har fått tankene mer «på avstand», har fått mer overskudd og glede tilbake, og føler at jeg står mer styrket generelt i livet. Jeg kan virkelig anbefale Vekst psykologtjenester, og ikke minst å prøve metakognitiv terapi. Det funket supert for meg!

– Hilde

Det jeg liker best med Marthe er at hun er så konkret og engasjert. Jeg har vært hos flere psykologer før som bare lytter, men hos Marthe fikk jeg også gode råd, og hun utfordret meg i passe mengder, noe som gjorde det mye enklere å få til endringer i mitt eget liv.

– Thomas

Marthe sitter inne med utrolig mye kunnskap om stress og utbrenthet – noe som var så viktig for meg når jeg jobbet meg tilbake til hverdagen etter en smell.

– Birgitte