Installer Signal

 

1) Signal er en app som brukes for å sikre at all kommunikasjon krypteres end-to-end, for å sikre din data. Den er gratis, og enkel å laste ned. Du kan bruke Signal både som messenger, meldingstjeneste, til telefonsamtaler og samtaler via video (fungerer som faceTime).

2) Hvis du vil benytte Signal via smartphone går du inn i App Store (Iphone) eller Google Play (Android) og søker etter Signal.

3) Velg appen som heter «Signal Private Messenger». Den er blå med en «snakkeboble».

4) Hvis du ønsker å installere Signal på desktop går du til https://signal.org, og velger «Desktop», og leter så etter den riktige utgaven til din data.

5) Siden jeg er tilknyttet Signal kan du sende meg en melding direkte via signal ved å søke opp mitt telefonnummer 993 22 911, eller du kan bestille time via andre kanaler som mail eller telefon.

6) Jeg anbefaler at du går inn under innstillinger, deretter personvern og huker av for skjermlås, for å sikre dine data. Husk også å gi signal tilgang til ditt kamera og lyd via innstillinger dersom du ønsker å benytte den for videosamtaler og/eller telefonsamtaler.